Duminica neagră

COVID-19

Crește numărul persoanelor decedate în urma infectări cu COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică anunță că un al doilea pacient confirmat cu noul coronavirus a murit. Este vorba de un pacient de 74 de ani care era internat la Spitalul Universitar din București și care suferea de o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Potrivit GCS, în România au fost înregistrate, duminică, două decese la pacienți care au fost disgnosticați cu Covid-19.

Al doilea pacient mort, în vârstă de 74 de ani, avea o boală cronică preexistentă.

„Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă”, a transmis GCS.

Primul pacient cu noul coronavirus din România care a murit a fost anunțat tot duminică de GCS. Este vorba de un pacient în vârstă de 67 de ani confirmat cu Covid-19 în 18 martie la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Și acesta avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

(sursa: Mediafax)

Lasă un răspuns