Supermarketuri asaltate în Craiova

Coada-la-Supermarket

Sute de oameni au stat, duminică, la cozi la supermarketurile din Craiova pentru a-și cumpăra produse alimentare și de strictă necesitate. În magazine, accesul este restricţionat, iar cei mai mulţi au aşteptat afară.

Sute de oameni au mers duminică dimineaţa la mall-ul din Craiova la cumpărături în supermarketul cu produse alimentare şi de strictă necesitate. Agenţii de pază au permis ca în interior să intre cel mult 20 de persoane simultan, aşa că în parcarea magazinului s-au format cozi care s-au întins pe zeci de metri.

Duminică, în mall-ul din Craiova, farmaciile şi magazinul alimentar sunt deschise între orele 8.00 și 22.00. Celelalte magazine au program între 12.00 și 20.00.

Şi la un alt supermarket din cartierul Valea Roşie din Craiova, zeci de oameni au aşteptat cu orele pentru a-şi face cumpărăturile.

Ministrul de interne Marcel Vela a anunțat, sâmbătă seara, noi măsuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, cuprinse într-o ordonanță militară.

Una dintre acestea vizează suspendarea temporară a activităților de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie.

Măsura se aplică începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora României.

(sursa: Mediafax)

Lasă un răspuns