Covid-19. Bilanțul a crescut la 11 morți

covid-declaratii
covid-declaratii Covid-19. Bilanțul a crescut la 11 morți

Au fost înregistrate încă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel național ajungând la 11, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbat , 59 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data deces: 22/03/2020.

Femeie, 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data deces: 23/03/2020

Bărbat, 71 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data deces: 23/03/2020

Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s- au primit rezultatele probelor de laborator.

Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre- existente ( boli cardiovasculare, diabet).

Decesele au fost raportate la INSP în această seară.

Un număr de 92 de cazuri de infecție cu coronavirus au fost confirmate în rândul personalului medical din Suceava, iar medicii și personalul auxiliar încă se testează, a scris, marți, pe Facebook, Federația Sanitas din România. Sindicatul cere testarea cu prioritate a pesonalului medical.

După 48 de ore de la dezinfectarea spitalului, la Suceava urmează să fie detașați medici de la spitalele din județ, dar și din alte județe. Procurorii fac cercetări cu privire la situația de îmbolnăvire în masă la Spitalul din Suceava.

Lasă un răspuns