Liviu Voiculescu, despre demisia Ministrului Sănătăţii: „Poate a fost o demisie solicitată, poate a fost o demisie intenționată”

Voiculescu primarie
Voiculescu_primarie_-768x1024 Liviu Voiculescu, despre demisia Ministrului Sănătăţii: „Poate a fost o demisie solicitată, poate a fost o demisie intenționată”

După ce Ministrul Sănătăţii Victor Costache și-a dat demisia în plină criză de  coronavirus, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, actualul edil al comunei Cungrea, Liviu Voiculescu, a făcut următoarea declaraţie:

Observ cu mâhnire cum demisia Ministrului Sănătății a aprins fitilul celor care în toată această perioadă de criză au stat și stau cu dinții la gard în așteptarea unor motive de atac politic. Pentru că nu eforturile comune pentru ieșirea din criza pandemică îi preocupă, ci punctele de avantaj electoral pe care le pot obține. Poate s-au făcut greșeli, poate nu. Poate există fracturi de comunicare sau poate că răutatea unor oameni provoacă fracturi de comunicare. Poate a fost o demisie solicitată, poate a fost o demisie intenționată. Poate a fost prea mare pălăria, poate prea mică. Important este că se remediază, se înlocuie, se repară tot ce se poate remedia, repara sau înlocui înainte de ultimele ceasuri. Nimeni nu ne-a arătat cum va fi și ce va fi. Nici nouă, românilor, nici altora mai puternici. Cu toții suntem în situația de a învăța din mers… Și tare, tare mult mi-ar fi plăcut să văd cum s-ar fi descurcat alții… ceilalți… cei care jubilează acum chibițând pe marginea măsurilor adoptate de guvernanți. Atotștiința lor a eșuat nu demult lamentabil, fără să fi dat piept cu o asemenea situație. Oameni buni, e o luptă surdă cu un inamic nemaicunoscut până acum. N-ar fi mai bine să ne concentrăm atenția cum și ce putem face, împreună, pentru a ne recăpăta viața de dinainte de Coronavirus? Războiul nici nu s-a terminat și vitejii pândaci, ascunși în spatele liniei frontului, au început deja să-și aroge victoria. Eu zic, după exemplul biblic: să-i lăsăm pe cei fără de păcat să arunce cu pietre!” a declarat Voiculescu.

Ministrul Sănătății Victor Costache și-a dat demisia în plină criză de coronavirus. Decizia lui vine la o zi după ce a declarat că toți bucureștenii vor fi testați împotriva COVID-19.

Lasă un răspuns