Ședință la CJ Olt

cj-olt
cj-olt Ședință la CJ Olt

Consilierii județeni s-au întrunit astăzi , 26 martie, în ședință ordinară, în cadinară în acdrul căreia au  fost aprobate 10 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi și 5 proiecte aflate pe ordinea suplimentară.

Printre ele, se află proiectul  cu privire la rectificarea bugetului județului Olt pe anul 2020 pentru aprobarea  introducerii în lista de investiții a executării studiului de fezabilitate a Laboratorului Modular de Biologie Moleculară, care va ajuta SJU Slatina în testarea rapidă a coronavirusului, cu o capacitate de 196 de teste pe zi.

De asemenea, a fost adoptat Proiectul de  hotărâre cu privire la aprobarea documentației tehnico – economice pentru obiectivul de investiții „Construire Pasarelă Legătură Pavilion Central – Pavilion Medicală” – Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu principalii indicatori tehnico – economici actualizați.

Documentația tehnico – economică tratează construirea unei pasarele de trecere între cele două clădiri aparținând Spitalului Județean de Urgență Slatina, care este necesară în vederea optimizării funcționale a activității desfășurată în unitatea spitalicească. Pasarela propusă va lega clădirile C1-Pavilion Central și C3-Secția Medicală.

În plus, a fost s-a decis suspendarea termenului de depunere a dosarelor pentru acordarea în anul 2020 a sprijinului financiar din bugetul Consiliului Județean Olt pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase din județul Olt(termenul limită de depunere, prevăzut în Ghidul solicitantului, fiind 31 martie), stabilindu-se perioada de 01-30 aprilie 2020 pentru continuarea depunerii cererilor de finanțare și a dosarelor aferente, cu posibilitatea de prelungire.

Lasă un răspuns