Primăria Crâmpoia, gest umanitar pentru o familie greu încercată de soartă

Binele localnicilor este prioritatea numărul unu pentru primăria comunei Crâmpoia.

Casa unor localnici a fost făcută scum în urmă cu zece zile. În fața unei asemenea nenorociri, autoritățile locale din comună s-au unit, punând mână de la mână și oferind astfel un nou acoperiș deasupra capului celor două persoane vârstnice a căror locuință a pierit într-un incendiu.
“O familie a cărei casă a fost năpăstuită de un incendiu, în vremuri atât tulburi la nivel mondial, nu a fost lăsată la voia întâmplării. Astăzi, cele două persoane vârstnice s-au mutat în casă nouă după 10 zile de la izbucnirea incendiului, cu ajutorul Primăriei Comunei Crâmpoia care a venit în sprijin cu suma de 13.000 RON, al domnului Ionel Mirea care a donat suma de 5.000 RON, al domnului Vasile Șerban care a oferit 2.500 RON și al celor 10 consilieri locali (Dobre Silviu, Gheorghe Ion, Chiriță Marin, Croitoru Florea, Ene Florin, Chiuchiunea Valerică, Vasilică Florian, Grigoroscuță-Saitoc Paul și Istrate Geani) care au contribuit cu suma de câte 500 RON.
Îi mulțumim, de asemenea, firmei de construcții Răzvan Select Best Cons SRL care a răspuns cu promptitudine la cererea noastră și nevoia acestei familii de a avea un acoperiș deasupra capului“ au declarat autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura