Shopping Park Slatina, pe locul fostei fabrici Aluta

mall slatina

Pe locul fostei fabrici de pâine Aluta se va construi parcul comercial Shopping Park Slatina, cu o suprafață totală de 16.500 mp şi va dispune de peste 540 locuri de parcare, cu căi de acces din strada Artileriei și strada Drăgănești. Investiţia se ridică la suma de peste 11 milioane de lei. Centrul comercial se va deschide până la sfârșitul anului.
Shopping Park Slatina are ca ancoră principală magazinele Kaufland și Lidl din strada Artileriei și va veni în completarea actualelor galerii comerciale deținute de Mitiska Reim.
Astfel, de clădirea unde funcționează în acest moment magazinele Deichmann, Pepco, Flanco și Takko, se vor alipi două noi spații comerciale cu o suprafață totală de 8.930 mp, iar spre magazinul Lidl se va construi un spațiu comercial cu o suprafață de 2.160 mp.
Confirm site-ului dezvoltatorului proiectului, Apricot Development, în cel mai nou parc comercial din Slatina vor fi deschise șapte unități ale unor mari retaileri internaționali precum: Jysk, Hervis, C&A, NewYorker, Kik, Sinsay şi Super zoo.

mall-slatina Shopping Park Slatina, pe locul fostei fabrici Aluta

Lasă un răspuns