Localitatea Dobrun are platformă de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd

În cursul zilei de miercuri, le sediul primăriei Dobrun a avut loc recepţia finală a proiectului „Platformă comunală de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd, satul Ulmet, comuna Dobrun, județul Olt”. Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la suma de 1,6 milioane lei. La acest eveniment important pentru comuna olteană au luat parte reprezentanți ai Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Consiliului Județean Olt, Agenției pentru Protecția Mediului Olt, Inspectoratului de Stat în Construcții, Unității Administrativ Teritoriale – comuna Dobrun, constructorul și dirigintele de șantier.

Finanţarea acestui proiect a venit din partea Guvernului României, în colaborare cu Banca Mondială, în timp ce investiția a fost realizată prin Programul „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți”, dezvoltat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Obiectivul investiţiei constă în platformă depozitare cu o suprafață de 500 de metri pătrați și o capacitate de 1.506 metri cubi gunoi de grajd. Au mai fost achiziţionate tractor cu două remorci, încărcător frontal – volă, cisternă vidanjabilă, mașină de împrăștiat și tocător resturi vegetale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *