O faptă bună a generat o altă faptă bună. Polițiștii au făcut donații pentru două familii

La începutul săptămânii mai mulți polițiști au donat sânge pentru colega lor din Teleorman, Andreea.

Aproape 90 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au donat sânge pentru a o ajuta pe Andreea Elena Sandu de 33 de ani, originară din municipiul Slatina și agent de ordine publică la Poliția Teleorman. 

Fapta lor bună a dat naștere la o altă faptă bună. Cu bonurile valorice primite în urma donării de sânge au fost cumpărate alimente pentru două familii.

O familie de vârstnici, dar și o familie cu patru copii, cu vârste cuprinse între 3 și 12, au primit cu bucurie darurile oferite de polițiștii olteni, cu sprijinul reprezentanților Crucii Roșii Olt.

„Au donat sânge, iar cu tichetele primite s-au asigurat ca două familii au primit alimente și pentru cei mici, câteva jucării. Ei sunt colegii noștri de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt și îi felicităm pentru inițiativa plăcută la care s-au gândit. Cine credea ca poți face bine pentru mai mulți oameni, fără eforturi ieșite din tipar? Donează și tu!”, au transmis reprezentanții Poliției Române pe pagina oficială de Facebook.

Agenta de poliție originară din Slatina, care este căsătorită cu Ovidiu, polițist tot la IPJ Teleorman, și are doi copii, a fost diagnosticată recent cu „leucemie mieloidă acută”. În prezent, aceasta este internată pe Secția Hematologie a Spitalului Clinic Fundeni din București și are în continuare nevoie de sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura