În Slatina continuă protejarea populației

dispensere

Aleșii locali din Slatina au decis, în ultima ședință, să continue alimentarea dispenserelor din scările de bloc cu soluții dezinfectante. Asta după ce la începutul săptămânii primăria a continuat să ofere populației kituri de protecție.

Acesta aparate au fost montate de municipalitate la toate intrările blocurilor de locuințe din orașul nostru, în perioada stării de urgență.

„Se aprobă măsurile de prevenire și combatere a răspândirii infecției cu virusul COVID-19 pe perioada stării de alertă, constând în continuarea acțiunii de alimentare cu soluții dezinfectante a aparatelor dispenser ce se găsesc montate la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale, întrucât la încetarea stării de urgență exista în stoc o cantitate de 4.163 litri.”, se arată în proiectul aprobat de consilierii locali.
La începutul lunii aprilie, în Slatina, au fost achiziționate 1 400 de dispensere , iar valoarea lor a fost de 400.000 de lei, bani alocați din bugetul local.

Lasă un răspuns