Marius Iancu:’PNL blochează o investiție de 8 milioane de euro’

iancu

După de consilierii PNL din Scornicești au respins un proiect ce presupunea deschiderea unei ferme de pasară și porci în zonă, deputatul Marius Inacu ia atitudine.

‘Ceea ce s-a întâmplat la Scornicești, în ședința de consiliu local când consilierii liberali au blocat o investiție de 8 milioane euro este imaginea guvernării PNL- Stop dezvoltării comunităților, da pentru interesele de gașcă sau grup.

Consilierii liberali conduși de viceprimarul Daniel Tudor care este și candidatul PNL la Primăria Scornicești, nu au fost de acord ca Grupul Carmistin să transforme ruinele fostelor ferme de pui în ferme moderne, așa cum au făcut în Râmnicu Vâlcea sau Târgu Jiu.
Adică, au lăsat 250 de oameni fără loc de muncă, familii fără nicio speranță și o comunitate fără un viitor.

Așa cum Guvernul PNL refuză să sprijine investitorii, în această perioadă, privind nepăsător cum firmele românești se închid una câte una, cum investitorii străini se gândesc să relocheze producția, iar sute de mii de români rămân fără locuri de muncă.
Am văzut chiar zilele trecute cum acest Guvern i -a păcălit pe investitori că va plăti șomajul tehnic, dar compania Prysmian a fost nevoită să dea ea banii angajaților din Slatina care au protestat că nu si-au luat salariile.

În normalitatea de care ne-au tot vorbit liberalii lui Iohannis, Guvernul PNL ar fi trebuit să acorde un ajutor de stat unei companii cu capital 100% românesc așa cum este Carmistin, care în plină pandemie, vrea să investească 8 milioane de euro și să reînvie o afacere emblematică pentru Scorniceștiul anilor ’80.
Și, normal, autoritățile locale liberale ar fi trebuit să acorde și ele facilități fiscale unui investitor care pe termen lung le va aduce fonduri importante în bugetul local și poate atrage și alți investitori.

Așa ar trebui să funcționeze lucrurile în România Normală, fără “pe-se-de” cel rău.
Dar, din păcate, vedem că alții sunt de fapt, cei răi.
Pentru că dacă nu pui mai presus interesele cetățenilor și ale comunității, atunci, ești rău intenționat.
Scorniceștiul și România nu au nevoie de astfel de politicieni.
Oamenii din Scornicești știu și sunt convins că nu au uitat cum era atunci când orașul lor era pe primul loc’, a transmis Marius Iancu, deputat PSD Olt.

Lasă un răspuns