Și-a omorât mama în bătaie

Crima

Noaptea trecută, 29 mai, un bărbat de 55 de ani din Drăgpnești Olt și-a omorât mama în bătaie.

Potrivit unor surse, se pare că bărbatul și-ar fi bătut cu bestialitate mama, în vârstă de 78 de ani. După ce femeia ore întregi a agonizat, a doua zi fiul său a cerut ajutor la 112, spunând că mama sa se simte rău. Câteva ore mai târziu bătrâna a murit la Spitalul Județean .

Bărbatul le-a spus procurorilor că a agresat-o fizic pe cea care i-a dat viață pe motiv că făcea pe ea, bătrâna nemaiputându-și controla nevoile fiziologice.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul și-a  lovit mama cu palmele, pumnii şi picioarele, pe trupul neînsuflețit al femeii fiind găsite peste 30 de lovituri.

Se pare că nu era pentru prima dată când acesta a agresat-o fizic pe mama sa. Dar se pare că ororile la care și-a supus părintele nu s-au oprit aici. Anchetatorii susțin că după ce a bătut-o, bărbatul și-a violat mama, aflată în stare critică.

Ancheta este în curs, iar în după-amiaza zilei de sâmbătă, criminalul a fost prezentat în fața magistraților Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns