O singură persoană diagnosticată cu COVID-19 a fost înregistrată şi internată, în ultimele 24 de ore, în SJU Suceava

teste

O singură persoană diagnosticată cu COVID-19 a fost înregistrată şi internată, în ultimele 24 de ore, în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, iar alte 20 au fost externate, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical, a informat, marţi, Prefectura Suceava.

Sursa citată a precizat că în SJU Suceava se află, în prezent, internaţi 397 de pacienţi, dintre care 159 cu COVID-19, 13 fiind la Secţia ATI, iar la Spitalul Municipal Rădăuţi sunt 30 de pacienţi cu COVID-19 şi 24 de persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, potrivit agerpres.ro.

Potrivit Prefecturii Suceava, marţi se recoltează probe în vederea testării pentru COVID-19 a personalului din cele două centre de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică.

În autoizolare la domiciliu se află, în prezent, 4.843 de persoane, iar în carantină instituţionalizată cinci, de sub incidenţa acestor măsuri ieşind 17.228, respectiv 3.102 de persoane.

Până în prezent, în judeţul Suceava s-au efectuat 20.716 teste, iar conform situaţiei întocmită de către DSP Suceava, se înregistrează un număr de 2.606 de persoane declarate vindecate.


Lasă un răspuns