Au demarat lucrările de reabilitarea și modernizarea a grădiniței din Scornicești

102955230_111429547264788_850514437843451904_n

Viceprimarul oraşului Scorniceşti, Daniel Tudor, consideră că  educaţie reprezintă una dintre măsurile primordiale, pe care trebuie să le aibă în vedere fiecare administraţie locală, astfel acesta a mers personal pe şantierul grădiniţei din localitate pentru a se asigura că lucrările decurg ca la carte:

Întotdeauna, am spus că investiţia în educaţie reprezintă una dintre măsurile primordiale, pe care trebuie să le aibă în vedere fiecare administraţie locală. Personal, am ales să-mi îndeplinesc această misiunea prin implicarea, atât de la birou, cât și la fața locului.
Astfel, după ce în anul 2018 am depus proiectul privind «Reabilitarea și modernizarea grădiniței cu program prelungit Scornicești», prin fonduri europene nerambursabile, în urmă cu aproximativ o săptămână lucrările au demarat, iar visul devine, treptat, realitate.
Am fost în vizită de lucru pe șantier și am rămas plăcut surprins de modul ireproșabil în care decurg lucrările la noua grădiniță din Scornicești, pe care micuții noștri o merită cu prisosință.” a declarat viceprimarul.

Daniel Tudor a mai menţionat, că în scurt timp, la nivelul oraşului Scorniceşti vor mai începe lucrările la încă două proiecte de mare anvergură:
„În cel mai scurt timp vor începe lucrările la încă două proiecte: «Anveloparea termică a blocurilor din Scornicești» și «reabilitarea Școlii Gimnaziale „Nicolae Coculescu”. Sunt trei proiecte mari și foarte importante pentru care am insistat și pe care le vreau duse, cu nerăbdare, la bun-sfârșit
.” a completat Daniel Tudor.

Lasă un răspuns