Corpul C2 al Școlii Gimnaziale Sâmburești este modernizat

101442776_2554727498176254_3066925666629844992_n

Se lucrează de zor la corpul C2 al Școlii Gimnaziale Sâmburești. Edilul localităţii, Iulian Preda, vrea ca noua şcoală să fie gata până în septembrie astfel elevii să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru studiu în noul an şcolar.

Reabilitarea  corpului C2 a fost realizată cu fonduri guvernamentale, obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și cofinanțare de la bugetul local al comunei Sâmburești.

Lucrările la corpul C2 al Școlii Gimnaziale Sâmburești sunt în plină desfășurare și se lucrează într-un ritm alert.
Am demolat cele două clase construite din lemn și magaziile, am tăiat copacii care afectau acoperișurile, am decopertat pământul curții școlii C1 și am pietruit. Am turnat fundația noii magazii pentru lemne de foc, magazie care respectă cerințele ISU. Acoperișul este aproape gata, ca și tencuielile interioare și exterioare.
Se lucrează intens, astfel că începerea noului an școlar va aduce elevilor și preșcolarilor o casă nouă.
Vreau să mulțumesc Inspectoratului Școlar Județean Olt pentru sprijinul acordat în obținerea avizelor legale, Ministerului Educației și Cercetării pentru promtitudinea cu care au avizat favorabil spațiile de învățământ, și nu în ultimul rând domnului președinte Marius Oprescu pentru sprijinul acordat
.” a declarat primarul comunei Sâmbureşti, Iulian Preda.

Lasă un răspuns