Iancu:”Orban, rușine națională”

iancuuuuuuuuuuuuu

Politica economică dusă de Guvernul Orban îi nemulțumește pe cei de la PSD. dacă în campania electorală, liberalii au susținut că vor dubla alocațiile copiilor și vor majora pensiile, exact aceste două măsuri acum nu mai vor să le pună în aplicare.

Deputatul oltean, Marius Iancu, a ținut să le reamintească liberalilor că trebuie să pună în aplicare ceea ce au promis.

”Să îi fie rușine premierului Orban, să îi fie rușine președintelui Iohannis care a ținut morțiș să îl numească de trei ori premier al României pe acest individ care nu are pic de bun simț.
Este incalificabil să numești alocațiile copiilor “pomeni” și să nu reușești să vezi realitățile din țara pe care se presupune că o guvernezi.

Nu au renunțat la asemenea mizerii nici acum când au pus mâna pe putere. Au început cu pensiile pe care le considerau pomeni și aruncau în spațiul public, lozinci împotriva vârstnicilor, acum au trecut la copii.
Chiar nu aveți nicio limită, chiar nu mai aveți niciun pic de decență, de omenie?
Ați uitat când, acum un an și câteva luni, voi ați propus dublarea alocațiilor și am votat-o cu toții, în Parlament, iar PSD, care era la guvernare, a găsit imediat soluțiile economice pentru a pune în aplicare?
Acum un an dublarea alocațiilor era un drept, iar acum a devenit “pomana”.

Acest premier chefliu al dublei măsuri ar trebui să își dea demisia, atât pentru această declarație, cât și pentru o guvernare dezastruoasă și o poză în care apare făcând chefuri în Palatul Victoria cu țigara în mână și halbă de bere în față !”, a declarat demnitarul oltean.

Lasă un răspuns