Mesajul tulburător al tatălui micuței ucise de mamă

mamaaaa

Mama de 24 de ani din județul Olt care în urmă cu aproape o săptămână și-a ucis fiica de numai două luni pentru că făcea zgomot, cere să fie eliberată. Între timp, membrii comunității sunt încă șocați de cele întâmplate iar tatăl își plânge copila dispărută mult prea devreme, neapucând să se bucure suficient de ea.

Pe data de 4 iunie, un echipaj de prim ajutor a fost chemat la o casă din Stoenești, județul Olt, pentru a salva viața unei copile de doar două luni. Apelul a venit din partea unchiului fetiței, după ce mama acesteia s-a plâns că bebelușul nu mai respiră și nu știe ce să facă.

În urma consultațiilor, s-a descoperit că mama a zguduit-o atât de tare încât i-a provocat leziuni la nivelul creierului și al coloanei vertebrale.

Gabriele Vasiliauskaite, de origine lituaniană, era cunoscută ca fiind o mamă bună pentru copiii săi, ea mai având un băiețel. Ceea ce vecinii nu știau este că, pe data de 14 mai, femeia mai ajunsese cu bebelușul la spital. Personalul medical au suspectat-o de agresiune și au solicitat ajutorul Direcției pentru Protecția Copilului și al Poliției, fiind deschis și un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Tatăl își plânge durere pe facebook, printr-un mesaj impresionant, în care îi vorbeşte fiicei sale şi spune că nu poate da vina pe nimeni pentru cele întâmplate.

„Copila mea, știu că vezi și auzi totul. Știu că ți-ai dorit să îl faci pe tati fericit. Știu că mi-ai zâmbit și mi-ai dat putere. Frăţiorul tău știe cum te cheamă. Și în inima lu’ tati tu vei trăi mereu, o să îti rețin doar ochișorii dulci și zâmbetul tău cald. Nu putem să fim supărați pe Dumnezeu, tati, nu putem să fim supărați pe nimeni! Tu ştii că tati te iubeşte, să fii bună cu prietenii tăi îngerași și să îl faci pe Dumnezeu mândru de tine. Să te odihneşti în pace, lumina ochilor mei ce s-au stins odată cu tine!“, a postat concubinul mamei criminale.

În continuare, fratele micuței ucise rămâne în grija familiei paterne.

Femeia acuzată de omor rămâne după gratii, asta după ce a contestat măsura arestului preventiv, însă Curtea de Apel Craiova i-a respins contestaţia.

Lasă un răspuns