Ring de box în mijlocul Primăriei

Doi consilieri locali s-au încăierat chiar în sediul Primăriei! Scandalul dintre Ion Bontea (PNL) și Gheorghe Grosu (PSD), consilieri locali în comuna buzoiană Topliceni, a pornit de la o sesizare pe care primul a făcut-o împotriva fiicei celuilalt care deține în chirie o suprafață de pășune de la Primărie, informează Observatorul buzoian.

Bontea a mers la Primărie să sesizeze că fiica rivalului său nu respectă obligațiile care i-au fost stabilite prin contractul de închiriere. Aici a dat chiar peste Gheorghe Grosu, care, iritat de acuzațiile aduse fiicei sale, a sărit la bătaie. Incidentul s-a petrecut în fața primarului localității și a secretarei acestuia.

”Am mers pentru a depune o a doua sesizare față de faptul că Antonia, fiica domnului consilier Grosu, nu își respectă obligațiile stabilite prin contractul de închiriere a islazului cu Primăria. Domnul Grosu a venit să mă convingă să renunț. Din cauză că nu am vrut, mi-a dat doi pumni de m-a umplut de sânge”, a relatat liberalul pentru Observatorul buzoian.

Bontea a apelat imediat numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția poliției. Între timp, a intervenit și primarul comunei, Viorel Panțuru, care i-a separat și i-a dat afară din sediu.

Cazul a fost preluat de poliție, care a demarat cercetările pentru infracțiunile de lovire și alte violențe.

Bontea s-a prezentat la Spitalul județean din Buzău și la Institutul de Medicină Legală, de unde a cerut certificat medico-legal care să-i dovedească acuzațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura