Scornicești:Câinii fără stăpân, prioritate pentru autorități

AFEA4025-F7A3-415C-9F21-A009D6A7371E

Daniel Tudor, viceprimarul orașului Scornicești, a făcut în cursul zilei de vineri o vizită de lucru la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt, în vederea obținerii avizelor necesare funcționării noului adăpost pentru câinii fără stăpân, adăpost ce va fi amenajat în satul Constantinești. Noul proiect al liberalului va oferi o șansă reală spre adopție a patrupedelor, dar și siguranță cetățenilor.
“Una dintre prioritățile mele este cea legată de situația câinilor fără stăpân din Scornicești, pe care o știm cu toții destul de bine și despre care am discutat intens în ultima perioadă, încercând să găsim și cea mai bună soluție.
În acest sens, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că astăzi am făcut încă un pas important, prin efectuarea unei vizite de lucru la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt, în vederea obținerii avizelor necesare funcționării noului adăpost pentru câini amenajat în satul Constantinești.
Prin funcționarea acestui serviciu extrem de util comunității noastre, încercăm și sunt convins că vom reuși să protejăm siguranța și sănătatea cetățenilor din Scornicești, și, totodată, să oferim o șansă reală spre adopție a câinilor fără stăpân.
Pentru mulți, acesta este un subiect destul de sensibil, cu o componentă emoțională foarte puternică, fapt pentru care, în decursul timpului, am cerut cu insistența să fie tratat cu maximă seriozitate și responsabilitate, așa cum vă asigur că voi proceda în implementarea tuturor proiectelor propuse pentru dezvoltarea orașului nostru.” a declarat Tudor.

Lasă un răspuns