Comune în plin șantier, dovada că se poate!

Falcoiu

În vreme ce un inamic nevăzut a pus stăpânire pe întreaga lume, în vremuri grele, de pandemie, omenirea a spus STOP și s-a oprit pentru un timp din loc. Nu același lucru îl putem spune despre edilii mai multor administrații locale din județ care au înțeles repede că proiectele începute trebuie să meargă mai departe. Astfel că în plină pandemie autoritățile locale din județ continuă investițiile în infrastructură și utilități. Se lucrează în multe localități la rețeaua de apă, se construiesc poduri, se asfaltează drumurile și se fac demersurile pentru introducerea gazului metan. Prioritatea zero a administraților publice locale, conduse de edili cu experiență este dezvoltatea zonei și finalizarea proiectelor începute.

Apă în toată comuna

Priseaca-apa Comune în plin șantier, dovada că se poate!

Vorbim despre comuna Priseaca, o comună care din nefericire nu a putut beneficia de toate proiectele pe care edilul, Gheorghe Florea ar fi dorit să le implementeze încă din primele luni din primul mandat. Acesta s-a confruntat în mai multe rânduri cu ambițiile prostești ale unor consilieri locali care au blocat efectiv activitatea administrativă. Cu toate acestea, ușor, ușor a reușit să găsească înțelegere în consiliul local și acum putem spune că și Priseaca a intrat în plin șantier. Dacă la început, mai timid a fost renovat sediul primăriei, apoi reabilitate şcoala din satul Priseaca şi stadionul comunal, mai apoi câțiva kilometri de asfalt acum vorbim și de alte proiecte ce au fost deja finalizate, un exemplu fiind grădinița din comună. În proporție de 85% este gata și proiectul ce vizează apa curentă. Primarul comunei speră ca în maxim două luni de zile toată comuna să fie branșată la rețeaua de apă curentă.

Apă și canal la Fălcoiu  

La Fălcoiu se lucrează din plin la implementarea unor proiecte menite să aducă localitatea la standardele europene. Locuitorii sunt bucuroși că în scurt timp vor avea apă și canalizare, ulițe asfaltate, dar și infrastructura necesară dezvoltării armonioase a tinerilor. Sumele pentru acestea provin atât din fonduri comunitare, cât și de la bugetul central al statului. Încă puţin şi toată comuna Fălcoiu se va putea bucura de o infrastructură de nivel european, înţelegând prin aceasta nu numai infrastructura rutieră, dar şi cea de apă şi canal sau infrastructura educaţională. În privinţa sistemelor de apă şi canalizare, acestea reprezintă obiectul celor mai importante proiecte care se derulează în prezent în comuna Fălcoiu.

Așadar se poate, și aceste localități sunt dovada vie a faptului că dacă vrei reușești. Însă pentru a reuși, trebuie multă implicare și muncă, nu de puține ori în multe localități din zonă am întâlnit primarii pe șantier care se implică și supervizează desfășurarea lucrărilor. 

Lasă un răspuns