Arafat deplânge moarte medicului oltean

raed arafat

Cu toții trăim vremuri grele. Ieri un polițist, azi un medic, sunt cei din prima linie care se luptă cu temutul virus chinezesc care pere tot mai perfid de la o zi la alta. Sunt decese survenite în urma acestui inamic nemilos.

Raed arafat este astăzi alături de familia medicului oltean care a pierdut lupta cu acest inamic invizibil, dar extrem de periculos.

„Azi, colegii de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt își iau rămas bun de la un medic care a lucrat în cadrul serviciului respectiv, după ce a pierdut lupta cu COVID 19. Tot azi, politiștii de la IPJ Olt își iau rămas bun de la un coleg polițist care a căzut victima virsului SARS-COV 2. Recent ne-am mai luat rămas bun de la un coleg pompier din Constanța și doi colegi ambulanțieri din Suceava, căzuți la datorie tot în urma infectării cu virusul SARS-COV 2.

În ultima perioadă am asistat la discuții și atacuri pe rețelele de socializare, și în media, în care personaje care nu au niciun habar ce înseamnă medicina, ce înseamnă pandemia și ce înseamnă virusul cu care ne confruntăm pun la îndoială acțiunile medicilor și ale autorităților fără să știe ce înseamnă pregătire și răspuns în astfel de situații, sau ce înseamnă asumarea răspunderii de către cei care iau deciziile cele mai grele în această perioadă.

Invit pe cei care pun la îndoială situația în care ne aflăm, mai ales cei care spun insistent că este vorba de o “farsă”, să privească în ochi familiile celor căzuți la datorie, și să le spună direct că rudele lor au căzut la datorie din cauza unei “farse”!

Condoleanțele mele familiilor!”, este mesajul medicului Raed Arafat.

Lasă un răspuns