Imagini dezolante pe Râul Olteț

oltet

Trist! Trăim într-o eră a tehnologiei, o eră în care ne dorim luxul pe pământ, dar din păcate nu știm că de fapt luxul există în natură, în lucrurile simple pe care ar trebui să le prețuim. Ploile din ultima perioadă au scos la iveală o realitate crudă. Imagini dezolante pe Olteț ne fac să ne trezim la realitate și să arătăm că suntem plini de lipsă de respect față de natură. Apoi ne mirăm de ce aceste fapte atrag după sine și dezastre natural cum ar fii inundațiile. Din păcate imaginile din Asia cu ape curgătoare pline de PET-uri, unde nu se vede deloc luciul, nu există doar acolo, sunt și în România. Râul Olteț este în aceeași situație.

peturi-Oltet Imagini dezolante pe Râul Olteț

Şi localnicii au partea lor de vină, susţin autorităţile, pentru că au aruncat resturile din gospodărie pe malurile pârâului, iar apele revărsate le-au dus mai departe.

Pentru a preveni o nenorocire autoritățile orașului Balș au dispus o amplă acțiune de curățare. S-a acționat cu mai multe utilaje care au încercat să curețe apele de tonele de gunoi și crengi aduse de viituri.

Resturile rămase, pe apă compun un peisaj de plâns.

Lasă un răspuns