Ipoteză INCENDIARĂ: Somonul, considerat cauza EXPLOZIEI cazurilor de infectări cu coronavirus în Beijing

peste

Vă delectați din când în când cu somon? Atunci, următoarele informații ar putea să nu fie tocmai pe placul dumneavoastră. În Beijing, în ultimele 48 de ore, numărul infectărilor cu coronavirus a crescut neașteptat de mult. Printre posibilele cauze pare să fie consumul de somon.

“Capitala Beijing a înregistrat în ultimala 48 de ore câteva zeci de noi cazuri confirmate COVID-19, motiv pentru care au fost intensificate acțiunile de prevenire și control epidemic, în special în piețele agroalimentare și cele care distribuie produse marine. Aceasta după ce, astăzi, noul coronavirus a fost detectat pe scândurile de tranșat folosite la standurile de vânzare a somonului adus din import, din piața en-gros Xinfadi.

Trebuie subliniat faptul că autoritățile din Beijing raportează, astăzi, un total de 44 de cazuri COVID-19, din care 36 în ultimele 48 de ore. Mai mult, cele 36 de noi cazuri sunt înregistrate după o perioadă de 56 de zile consecutive cu ZERO noi infecții. În urma deciziilor, majoritatea magazinelor și restaurantelor din Beijing au retras de la vânzare somonul, chiar dacă specialiștii susțin că nu există dovezi concludente are să arate că somonul este o sursă a infecțiilor”, scrie site-ul dantomozei.ro.

Lasă un răspuns