Marius Iancu:”PNL JOACĂ ROMÂNIA LA PĂCĂNELE”

iancu

În continuare Opoziția critică faptul că actuala conducere a țării nu are un program concret de relansarea economiei după cele trei luni în care cei mai mulți angajatori s-au văzut nevoiți să pună pauză afacerilor.

Pandemia a afectat de la cei mai mic întreprinzător până la cele mai mari fabrici din țară. După ce trei luni ba au fost nevoiți să își trimită oamenii în șomaj tehnic, sau mai în șomaj, acum se văd în situația de a nu mai putea revenii la starea dinainte de pandemie.

Despre această situație, în mai multe rânduri, deputatul de Olt , Marius Iancu a tras mai multe semnale de alarmă.

”În lipsa unui program eficient de relansare economică a României, numai norocul îi poate salva pe români…sau păcănelele PNL.

Mari amatori de jocuri de noroc din care și fac bani, liderii PNL joacă la păcănele chiar și viitorul României.
Altfel nu se explică indiferența lui Iohannis, Orban și a întregii lor găști, față de situația românilor.
3 din 10 români au pierdut o treime din salariu, în timp ce scumpirile, din primele 5 luni ale lui 2020, sunt cele mai mari din ultimii 10 ani – prețul fructelor proaspete a crescut cu 25%, cartofii cu 20%, legumele cu 13% sau făina cu 6%.

20% dintre corporatiști, votanții PNL, își vor pierde locurile de muncă și vor urma, poate, tot atâția bugetari.
Antreprenorii se văd nevoiți să își închidă afacerile și toate planurile de investiții au fost stopate.

Iar liberalii privesc nepăsători tot acest dezastru și nu sunt interesați decât de licitațiile cu dedicație pentru firmele de casă și relansarea afacerilor cu păcănele.

După 10 ani, Guvernarea de Dreapta a readus austeritatea în România și vedem acum, că într-o jumătate de an, au făcut toate lucrurile rele de care acuzau PSD.

Românii nu o duc mai bine în timpul Guvernării PNL, domnilor Iohannis și Orban!
Deci, până la urmă, “pe-se-de- ul” nu a fost rău pentru România și nu a jucat-o la păcanele!” a declarat demnitarul oltean.

Lasă un răspuns