Știrbu, omul faptelor

8E260A8F-909C-45F3-850A-E41C3720E9E4

Așteptarea a luat sfârșit. Lucrările de finalizare a sălii polivalente din Slatina au fost scoase la licitație deoarece vechiul contract de construire a fost reziliat din cauza faptului că firma contractată a dat faliment. Un alt proiect în demararea căruia deputatul liberal Gigel Știrbu s-a implicat este stadionul din Slatina. Acesta va avea 12.000 de locuri, iar costurile se vor ridica la suma de 40 milioane de euro.
“În urma nenumăratelor interpelări parlamentare și vizite la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), lucrările de finalizare a sălii polivalente din Slatina au fost scoase la licitație. Vechiul contract de construire al sălii polivalente a fost reziliat din cauza faptului că firma contractată a dat faliment.
O altă veste bună este că așa va arăta stadionul din Slatina! CNI a demarat studiul de fezabilitate și achiziție pentru acest nou proiect, care va avea 12.000 de locuri, și a cărui valoare va fi de 40 milionae Euro.
Mă bucur că două obiective importante pentru Slatina au primit finanțare din partea CNI pentru finalizarea lor!” a declarat Știrbu.

Lasă un răspuns