Cazul CARACAL: Cum a aflat sora mai mică a Alexandrei că adolescenta a fost ucisă

alexandra ziua ei

Situație extrem de dureroasă în familia Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de la Caracal. Sora mai mică a Alexandrei a aflat de la televizor că adolescenta a fost ucisă, în ciuda faptului că părinții i-au spus că sora mai mare este plecată într-o călătorie.

De fiecare dată când mezina de 11 ani trebuie să meargă la școală sau la antrenamentele de fotbal feminin ori meditații, tatăl său o însoțește. De asemenea, chiar și la magazin, copila merge împreună cu mama ei. În cazurile în care merge la joacă, Irina are voie să plece doar împreună cu verișoara sa mai mare. Tatăl micuței a mărturisit că încearcă să își protejeze fata pe cât posibil.

Părinții i-au spus Irinei că Alexandra este plecată într-o călătorie mai lungă

Potrivit impact.ro, Irina nu a știut de la început de incidentul surorii sale. Familia Măceșanu i-a ascuns faptul că sora sa mai mare a fost răpită, violată și ucisă. Părinții i-au spus Irinei că Alexandra este plecată într-o călătorie mai lungă și că se va întoarce la un moment dat.

Deși au vrut să o protejeze, Irina a aflat despre sora sa mai mare de la televizor. Aceasta a suferit un șoc după vestea dramatică și a avut nevoie de multe ședințe la psiholog pentru a-și reveni.

Lasă un răspuns