La creșă, pe perioada vacanței de vară

copii locatii dublate

Creșa nr. 4 de pe strada Zmeurei din municipiul Slatina se va redeschide începând cu data de 1 Iulie. Aceasta dispune de 35 de locuri.

„Perioada de primire solicitări – 23 – 26.06.2020
Solicitările (formular tip pus la dispoziție gratuit) se depun la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Slatina, str. Fraţii Buzeşti, nr. 6 – Compartimentul Relaţii cu publicul. Solicitările pot fi depuse și poștal inclusiv prin poșta electronică (telefon pentru informaţii suplimentare: 0249418663).
Se pot depune solicitări doar pentru copii care figurează în evidența creșei ca înscriși în anul școlar 2019/2020.
In condițiile în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul locurilor puse la dispoziție pentru perioada vacanței de vară, la departajare se va tine seama de:

  • existența contractelor/rapoartelor de muncă active pentru ambii părinți/reprezentantul legal al copilului
  • Creșa va funcționa cu respectarea prevederilor Ordinului comun al MS, MEC și MMPS nr. 1076/4518/3936/2020 privind stabilirea măsurilor necesare în vederea redeschiderii creșelor, grădinițelor, afterschool-urilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, publicat în Monitorul Oficial nr. 510 din data de 15.06.2020.” se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Municipiului Slatina.
  • Accesul în creșă nu este permis părinților/reprezentanților legali ai copilului, acesta fiind predat/preluat la uşa unităţii.
  • Pentru a se respecta distanţarea fizică, sosirile/plecările copiilor se eșalonează la interval de 10 minute, de comun acord cu aparținătorii, astfel:
  • sosire – începând cu ora 6.10 până la ora 9.00
  • plecare – începând cu ora 15.10 până la ora 17.30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura