Concert extraordinar în parcul Constantin Poroineanu din Caracal

3E360F40-1ACD-4163-B374-8277A541525C

Miercuri seara, “Pianul calător”, turneul muzical organizat sub egida Radio România Actualități de către renumitul pianist Horia Mihail a ajuns în municipiul Caracal, mai exact în Parcul Constantin Poroineanu. Publicul prezent s-a bucurat de muzica lui Beethoven, într-un decor de vis.
“Pianistul Horia Mihail și-a început Turneul Pianul Călător ieri, 24 iunie, cu recitalul de la Caracal.

Muzica lui Beethoven a răsunat în Parcul Constantin Poroineanu pentru un public dornic de emoție live, după o primăvară în care a fost privat de experiențe de acest gen.

Unul dintre cei mai dificili ani pentru comunitatea artistică mondială, 2020 capătă și alte valențe. Ediția a zecea, organizată la Caracal în aer liber, este și o declarație de rezistență în fața presiunilor la care sunt supuși artiștii.

„Organizat în aer liber, în Parcul Constantin Poroineanu, concertul a adus o undă de firesc și natural chiar și în condițiile în care am fost nevoiți să păstrăm distanța socială și să ne ascundem zâmbetul de satisfacție în spatele măștilor”, a transmis administratorul public al municipiului Caracal, domnul Adrian Chesnoiu.

Rolul de coorganizator al Primăriei Municipiului Caracal a vizat doar asigurarea sonorizării și punerea la dispoziție a spațiului de desfășurare a concertului, respectiv Parcul Constantin Poroineanu, iar asistența tehnică, promovarea evenimentului și cheltuielile de organizare au revenit partenerului nostru, Asociația Fiii și Prietenii Caracalului.

Astfel, denaturarea informațiilor în spațiul public și exploatarea lor în interes politic de către cetățenii rău intenționați și total neinformați, arată încă odată că orice acțiune pozitivă poate fi folosită în sens negativ.” se arată într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns