Eliminat de la ultima probă a BAC-ului

bacalaureat-2

Astăzi, 25 iunie, absolvenții de liceu au susținut ultima probă din examenul de maturitate. Rata de participare a fost de 93,4 %.
Potrivit reprezentanților ISJ Olt dintre cei 2849 de candidaţi înscrişi pentru susţinerea testului scris la una dintre cele 10 discipline (Biologie – , Chimie – , Fizică – , Economie – , Filosofie – , Geografie – , Informatică – ,Logică şi argumentare – , Sociologie – şi Psihologie – ), s-au prezentat 2661 de candidaţi. 188 de candidaţi au absentat, iar 1 a fost eliminat pentru tentativă de fraudă. Acesta din urmă a absolvit cursurile Liceului ”Danubius” din Corabia.

Toți candidații prezenți au trecut cu brio proba termometrului.
Nu au existat candidați care au avut temperatura peste 37.3 ̊C. sau candidați care au susținut examenul cu subiectele de rezervă.
Pentru tentativă de fraudă au fost eliminați 1 candidat. Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat. Subiectele și baremele de corectare au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15:00.
Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00

Lasă un răspuns