PSD Olt pregătit pentru alegerile locale

oprescu

Social -democrații se pregătesc pentru alegerile locale. Cel mai probabil acestea vor avea loc pe 27 septembrie, iar la Olt, PSD vrea să obțină un scor cel puțin similar celui din urmă cu patru ani.

În acest context  președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a anunțat că, la nivelul județului, partidul și-a desemnat candidații proprii la alegerile locale, de la sfârșitul lunii septembrie, într-un procent de 98 la sută din localități.

„În momentul de față mai mult ca sigur vom avea alegerile locale pe 27 septembrie.Înţeleg că există un anumit consens la nivelul clasei politice din România pentru a trece de perioada acestor alegeri. În ceea ce priveşte parlamentarele, dacă lucrurile nu vor evolua negativ, probabil că le vom avea la termen, în decembrie. Dacă valul doi va veni, nu ştim dacă parlamentarele vor  mai fi în această iarnă. În momentul de faţă, sunt în calendar. Avem candidați în 98 la sută din localități urmând ca să mai facem niște studii sociologice în câteva localități unde nu am stabilit candidatul. În general am cam stabilit candidații peste tot și lucrurile stau în regulă. Noi avem un obiectiv foarte clar, să câștigăm localele”, a declarat liderul PSD Olt.

Lasă un răspuns