Teodorovici atac la Ciolacu și Stănescu

psddddddd

Fostul președinte executiv PSD Eugen Teodorovici, posibil contracandidat al lui Marcel Ciolacu pentru președinția partidului la Congres, i-a criticat joi la Digi24 pe cei care azi se dezic de Liviu Dragnea și înainte au luat parte la toate deciziile, el invocându-i în acest sens pe Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, primii doi oameni din ierarhia interimară a PSD.

„Eu nu am fost la masa nici cu Liviu Dragnea, nici nu am dat la vasle, nici nu am dat la rame, nu am turnat in pahare la mesele date in partid. Deci nu ma poate acuza nimeni de prietenie cu Liviu Dragnea in niciun fel. Nu pot fi pus intr-o tabara sau alta. Dar eu nu m-am dezis de istoria partidului, Liviu Dragnea, cu bune si cu rele, face parte din istoria partidului”, a zis Teodorovici.

Acesta a adăugat că spre deosebire de el, care nu avea acces în CEX-urile în care se luau decizii, pentru ca Dragnea nu i-a dat voie, Paul Stănescu și Marcel Ciolacu au fost acolo și acum „încearcă fără talent” să se dezică de fostul lider PSD.

„Pai si ce, Paul Stanescu sau Marcel Ciolacu unde erau? Cand spunea Liviu Dragnea ‘Culcat’, erau nu culcat, erau sub mochetă”, a zis Teodorovici.

Afirmațiile vin în contextul unor schimburi de replici între Paul Stănescu și Marcel Ciolacu pe de-o parte și Ionel Arsene, Răzvan Cuc, Codrin Ștefănescu și Cătălin Rădulescu, pe de altă parte, înainte de Congresul PSD.

Lasă un răspuns