Elevii de 10 premiați de autoritățile din Scornicești

premianti

Elevii care au obținut performanțe la Evaluarea Națională vor fi răsplătiți de autoritățile din Scornicești.

Acest lucru a fost solicitat și de un localnic, George Brînaru, dar autoritățile locale au premiat performanța elevilor și în anii trecuți.

”Evaluarea Națională s-a terminat, iar performanțele elevilor noștri trebuie, ca de fiecare dată, răsplătite! Ei reprezintă viitorul acestei țări, sunt mândria noastră și au nevoie de noi, constant, pentru a crește, a învăța și a se dezvolta în cele mai bune condiții, atât la școală, cât și acasă.

În acest sens, ca un răspuns în urma unei solicitări făcute către Consiliul Local și Primăria orașului Scornicești, țin să aduc la cunoștința solicitantului, dar și a tinerilor ce au trecut cu bine peste această etapă din viața lor, următoarele:
– ca și în anii trecuți, toți elevii cu medii mai mari de 9.50, obținute la Evaluarea Națională din 2020, și nu doar 3 dintre aceștia, care au obținut o notă de 10 la una dintre materii, vor fi recompensați de autoritățile locale în semn de apreciere, recunoștință și motivare.
– sumele oferite vor fi stabilite în cel mai scurt timp, cu ocazia primei rectificări bugetare, așa cum e firesc și după cum am procedat de fiecare dată.

În ceea ce mă privește, voi fi un susținător neîncetat al dezvoltării frumoase și armonioase a tinerilor noștri, în slujba cărora îmi voi pune toată atenția și priceperea pentru a putea beneficia, întotdeauna, de cele mai bune condiții în școlile din Scornicești”, a anunțat pe pagina sa de socializare viceprimarul Daniel Tudor.

Lasă un răspuns