PAUL STĂNESCU:” Vom depune moțiune de cenzură”

descărcare (5)

Secretarul General al PSDPaul Stanescu, a anuntat ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Stanescu invoca mesajele primarilor PSD care spun ca “Guvernul Orban este o catastrofa pentru tara!”.

“Liberalii sunt speriati de motiunea de cenzura si incearca sa se convinga singuri ca n-o vom depune. Le dau o veste trista: teama lor este justificata. Lucram deja motiunea de cenzura, o depunem si va asigur ca vom trimite Guvernul Orban acasa pentru ca si-a batut joc de romani si de autoritatile locale pe care a lasat tot greul crizei COVID-19”, a aratat Paul Stanescu.

Secretarul general al PSD consider ca partidul a aratat in Parlament, la rectificarea bugetara ca “stim sa facem dreptate primariilor si consiliilor judetene, alocand fondurile ce acopera cheltuielile facute in pandemie”. “Ne vom bate sa-i aparam pe toti alesii locali si membrii partidului de aceasta guvernare aberanta, care a esuat in a-i proteja pe romani impotriva coronavirusului, dar spune ca vina este a PSD. De aceea, Cabinetul Orban trebuie demis, iar alegerile locale organizate de o echipa care chiar munceste, nu chefuieste in sediul Guvernului!”, a mai aratat Stanescu.

Lasă un răspuns