Medicul Andreea Dumitrescu, noul președinte al Clubului Rotary

rotaryyyyyyyyyyyyyyyy

Clubul Rotary Slatina și-a desemnat președintele pentru următoarele 12 luni.

Andreea Dumitrescu a preluat atribuțiile de președinte de la Marius Bălașa, în cadrul unui ”Schimbării Colanului de Președinte”, eveniment care are loc, anual, pentru desemnarea următorului președinte pentru un mandat de un an.

Noul președinte își începe mandatul la 1 iulie 2020.

”Mandatul președintelui din anul rotarian 2019-2020, Marius Bălașa, inedit, plin de realizări dar și de provocări, a ajuns la bilanț.
Cu emoție și nostalgie, acesta a amintit proiectele derulate în ultimul an și a mulțumit prietenilor din club pentru susținere, solidaritate în proiecte, inițiativă și camaraderie.
Colanul cu numele celor 21 de președinți din cei 21 de ani de activitate a Clubului Rotary Slatina a fost înmânat, alături de fanion și clopot, președintelui 2020-2021, Andreea Dumitrescu.
Primul sunet de clopot din acest nou mandat să ne aducă tuturor realizările pe care ni le dorim pentru club, pentru comunitate, pentru noi și prietenii noștri”, au anunțat reprezentanții Clubului Rotary.

Andreea Dumitrescu este medic stomatolog, voluntar Crucea Roșie și membru vechi al Clubului. De altfel, aceasta a fost implicată în mai multe campanii umanitare.

Lasă un răspuns