Se lucrează pe strada Pitești

pitesti

În Slatina au fost reluate lucrările de asfaltare la unele străzi. Constructorii au reluat în forță lucrările pe strada Pitești.

Pe perioada lucrărilor, în zona respectivă se va circula, astfel, doar pe un singur sens de mers, cel dinspre Slatina spre Piteşti, şoferii putând parcurge cu autoturismele porţiunea de drum doar pe câte o bandă.   

„Circulația autovehiculelor este deviată pe sensul de mers Slatina – Pitești, desfășurându-se în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulație”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Lucrările de reparaţii la strada Piteşti au început de luni, iar polițiștii Biroului Rutier Slatina sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autoturismelor. Totodată, oamenii legii recomandă conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic. 

Anul trecut, municipalitatea a alocat 5 milioane lei, pentru modernizare infrastructură rutieră existentă în municipiul Slatina  – str. Pitești, str. Oituz, b-dul Sf. C-tin Brâncoveanu, investiție cu o valoare totală de peste 41 milioane lei.

”Am reînceput lucrările pe strada Pitești.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm de toată considerația noastră”, a anunțat edilul Emil Moț.

Lasă un răspuns