AFACERE ILEGALĂ cu alcool etilic, destructurată de polițiștii

spirt contrabanda

O afacere ilegală cu alcool etilic a fost destructurată de oamenii legii din Botoșani. Polițiștii din Botoșani fac verificări într-un dosar de înșelăciune și falsificarea sau substituirea de alimente, ei având indicii că într-o fabrică de produse cosmetice, ceaiuri și cafea, se producea alcool etilic, ce era ulterior vândut în țări din străinătate.

„Deși agentul economic nu ar deține autorizația necesară emisă de Ministerul Sănătății, la punctul de lucru ar fi fost obținute diferite produse biocide destinate comerţului exterior în diferite state UE şi non-UE şi care ar fi avut în componență 70% alcool etilic, ce ar fi fost, ulterior, denaturat cu diferite substanţe”, potrivit Poliției Române, scrie Mediafax.

De asemenea, a fost constatat faptul că punctul de lucru al societății respective are autorizație doar pentru activități de „ambalare, fabricarea altor produse alimentare, prepararea ceaiului și a cafelei, precum și fabricarea parfumurilor și a produselor cosmetice”.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că agentul economic nu ar fi producător autorizat de alcool etilic şi nici nu s-ar fi aprovizionat cu un asemenea produs accizat.

Lasă un răspuns