Pași importanți la Brâncoveni pentru racordarea la gazele naturale

gaze

Cel mai important proiect demarat de aproximativ toate primăriile din Olt intră în linie dreaptă la Brâncoveni.

Zilele acestea Primăria a primit confirmarea oficială că traseul magistralei de transport gaze naturale Gherceşti-Jitaru a companiei S.N.T.G.N. Transgaz S.A. Mediaş ce va traversa şi comuna.
”Mă bucur nespus că societatea Transgaz a ales pe traseul conductei magistrale şi teritoriul comunei Brâncoveni. Este puţin spus cea mai importantă investiţie pentru dezvoltarea comunei Brâncoveni. Practic distanţele până la conducta magistrală devin de nivel local. Este un proiect așteptat de toți brâncovenii şi un pas important pentru dezvoltarea comunei noastre.”, a declarat primarul Ion Cheroiu.

Primăria Brâncoveni a semnat în luna mai, contractul de elaborare a Studiului de Fezabilitate pentru proiectul “Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Brâncoveni și localitățile aparținătoare”.

Racordarea comunei Brâncoveni la rețeaua naționala de transport gaze naturale a Transgaz urmează a fi făcuta la conducta de înaltă presiune Iancu Jianu – Balș, aflata în proprietatea societății SMR Balș.

Lasă un răspuns