La Balș s-a dat cale liberă vânzătorilor de cereale și lemne

lemne

Suntem în plină campanie de recoltarea a grâului, iar fermierii caută să golească depozitele de cereala pentru a avea loc pentru noua recoltă. De asemenea și cei care își fac depozite de lemne pentru iarnă caută vânzători.

Pentru a veni în sprijinul tuturor. autoritățile locale de Balș au aprobat ca în Piața Centrală să se comercializeze cereale și masă lemnoasă.

,,Începând de sâmbătă, 4 iulie 2020, în Piața Centrală din Balș se vor comercializa și cereale (grâu, porumb, floarea soarelui, mazăre furajeră etc) sau masă lemnoasă (cherestea, scândură etc). Atentie! Târgul va avea loc în parcarea mare a pieței, săptămânal, DOAR sâmbăta, între orele 7.00 și 13.00. Programul pieței de legume și fructe rămâne același: de marți până duminica, de la ora 07.00 la 13.00.,, a anunțat Primăria Balș.

În Olt, DSVSA a autorizat sanitar-veterinar trei târguri săptămânale în localitățile Slătioara, Colonești și Grojdibodu, și totodată și piețele agroalimentare din localitățile Caracal, Slatina, Drăgănești Olt, Balș, Corabia, Mihăești, Slătioara, Grojdibodu, Cârlogani, Iancu Jianu, Stoenești .

Lasă un răspuns