Pe strada Drăgănești se circulă pe patru benzi

draganestii

Lucrările de supralărgire a străzii Drăgănești au fost finlizate.

Edilul Emil Moţ, a declarat că lucrările au fost gata mai repede de când era prevăzut. În zonă au fost făcute lucrări de lărgire a carosabilului de la 2 la 4 benzi, dar au fost amenajate și trotuare, rigole și ziduri de sprijin.

„Lucrările de extindere a străzii Drăgănești la patru benzi s-au încheiat chiar mai devreme decât termenul stabilit inițial. Obiectivul a fost unul complex deoarece pe lângă cele patru benzi de circulație, în zonă s-au amenajat atât trotuarele, cât și mai multe rigole și ziduri de sprijin. În acest moment se mai lucrează doar la nivelarea intrărilor către fabricile din zona industrială a Slatinei, urmând ca echipele de muncitori, alături de angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina, să înceapă trasarea marcajelor rutiere pe carosabil”, a spus edilul Slatinei.

Investiția, finanțată în totalitate din bugetul local, face parte din strategia municipalității de a fluidiza traficul din oraș.

Aceste lucrări de asfaltare fac parte din cadrul contractului cadrul încheiat anul trecut de municipalitate și vizează reabilitare a 108 străzi în perioada 2019 – 2023. Valoarea totală a proiectului se ridică la 97 milioane lei.

Lasă un răspuns