Bărăști: Agoniseala de o viață a unei bătrâne s-a făcut scrum

isu 2

Pompierii olteni și cei argeșeni s-au luptat cu flăcările în această dimineață. Casa unei bătrâne de 84 de ani dar și agoniseala ei de o viață s-au făcut scrum. Femeia a încercat cu disperare să mai salveze ceva, astfel că a ajuns la spital cu arsuri de gradul I .

isu-3-1024x768 Bărăști: Agoniseala de o viață a unei bătrâne  s-a făcut scrum

”Pompierii Stației Scornicești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în această dimineață, în comuna Bărăști, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Misiunea s-a desfășurat în cooperare cu ISU Argeș, care a direcționat la locul evenimentului o autospecială de stingere cu apă și spumă.La sosirea echipajelor de intervenție, locuința, cu suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați, ardea generalizat.Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

isu1-1024x768 Bărăști: Agoniseala de o viață a unei bătrâne  s-a făcut scrum

În urma incendiului, locuința și bunurile din interior au fost distruse.Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată.

Lasă un răspuns