Crucea Roșie Olt: Cafea și cremă pentru medici

crucea rosie

Crucea Roșie Olt a primit o donație de cremă hidratantă și cafea, de la două firme din România. O parte din produse a ajuns la beneficiarii olteni aflați în prima linie de luptă anti-COVID 19.

”Aflați în permanență echipați pentru protectia lor dar și a noastră, medicii, asistenții, infirmierii secției Boli Infecțioase și Unității de Primiri Urgențe ale Spitalului Județean de Urgență Slatina au primit crema hidratantă Nivea, produsă special pentru personalul din prima linie a luptei împotriva coronavirus și cafea Jacobs.
Este modul prin care sponsorii și voluntarii Crucii Roșii spun “Vă mulțumim!” pentru că sunteți adevărați profesioniști”, a anunțar directorul filialei Olt, Crucea Roșie, Simona Capisizu.

Această donație nu este singura făcută de voluntarii olteni către spitalele oltene sau către angajații MAI. Numai în urmă cu câteva zile 4 tone de băuturi răcoritoare au fost donate de la depozitul zonal din Drobeta Turnu Severin pentru instituții din judetul Olt aflate în linia întâi de lupta împotriva coronavirus . Acestea au fost distribuite către beneficiari, personal angajat al: Spitalului Județean de Urgență Slatina, Spitalului Municipal Caracal, DGASPC Olt, Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt, urmând ca azi să primească donația și Inspectoratul Județean de Politie Olt.

Lasă un răspuns