Știrbu vrea o alianță anti-PSD, la Olt

stirbu

În plină pandemie, politicienii au început pregătirile pentru alegerile din toamnă. Deputatul PNL Olt, Gigel Știrbu face apel la toate partidele de dreapta să facă front comun împotriva social-democraților.

Demnitarul le cere colegilor săi să facă o alianță județeană pentru a prelua conducerea județului. Iar acest lucru, susține Știrbu , poate fi realizat prin desemnarea unui singur candidat pentru CJ Olt.

”Stimații mei colegi, fac apel la toate forțele de dreapta din județul Olt (sau care se revendica a fi de dreapta) pentru a face o alianța județeană puternică și de a veni lângă PNL Olt, pentru a învinge PSD la apropiatele alegeri locale! Scopul acestei alianțe trebuie să fie acela de a scoate PSD de la conducerea primăriilor și a Consiliului Județean.
Consider că PSD s-a dovedit a fi dușmanul dezvoltării județului, în ultimii 30 de ani, și este nevoie să punem nevoile cetățenilor deasupra intereselor de partid, să constituim o alianță care să vină cu un suflu nou, cu o viziune ambiţioasă şi realistă pentru progresul județului! Iar soluția raţională pe care o susţin este realizarea unei alianțe județene anti-PSD.
De asemenea, consider că cei care nu înțeleg importanta gestului și momentului fac jocul PSD-ului.
O candidatură unică din partea dreptei garantează succesul în alegeri, și, vă rog, să trecem de orgoliile politice în numele binelui public și al comunităților locale din județul nostru”, a declarat Gigel Știrbu

Lasă un răspuns