Mihai Mihalache, șeful Poliției oltene depistat cu SARS CoV2

mihai

Coronavirusul atacă conducerea IPJ Olt. Şeful IPJ Olt, comisarul-şef de poliţie Mihai Mihalache, are test pozitiv pentru noul coronavirus. Un poliţist de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a fost de asemenea confirmat.

Şi adjunctul IPJ Olt, cms. şef de poliţie Eduard Bîlă, are test pozitiv pentru noul coronavirus, în vreme ce cms. şef Cristinel Rădoi, adjunct al şefului IPJ Olt, a fost testat negativ.

Situaţia se complică, pentru că în urmă cu 6 zile şefii mai multor instituţii cu drept de control din judeţ s-au întâlnit într-o şedinţă convocată la Prefectura Olt, prezidată de prefectul Florin Homorean, pentru a pune la cale o amplă acţiune de control. Un nou val de testări în cadrul IPJ Olt va avea loc luni şi, cel mai probabil, şi în alte instituţii. 

Direcţia de Sănătate Publică Olt a testat astăzi peste 15 polițiști după ce un coleg de la Serviciul de Investigaţii a Criminalităţii Economice a fost confirmat pozitiv.

La începutul lunii iunie au fost confirmaţi pozitiv mai mulţi poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Coteana, de la posturile de poliţie din Ipoteşti şi Brebeni, şeful de post de la Ipoteşti, care suferea şi de alte boli, decedând.  

Lasă un răspuns