PPU Olt, un partid ” dedicat susținerii și promovării capitalului românesc”

banac

Partidul Puterii Umaniste Olt propune oamenilor de afaceri mici și mijlocii un proiect prin care să ducă la creșterea șanselor de reușită a inevestițiilor lor.

Președintele PPU Olt, Mirabela Bănac , le cere antreprenorilor să ajute la construirea unui program politic ce să vină în ajutorul lor

”România încă nu oferă un teren de joc echilibrat între capitalul autohton și cel străin . Oamenii de afaceri români au parte de un stat neprietenos și de o birocrație împovărătoare. Sursele de finanțare sunt puține, iar costurile de împrumut prohibitive. Accesul la achiziții publice este de cele mai multe ori blocat pentru antreprenorii fără proptele politice.

Este momentul ca antreprenorii români să nu fie vânați, ci respectați și încurajați. Când perspectiva unei noi crize acute devine acută, România nu-și poate permite să nu acceseze resursele de creativitate și curaj pe care le au antreprenorii români. Schimbarea trebuie să înceapă de la vârful statului, de la felul în care se iau decizii în România.

Vă invit să construim împreună un program politic care să pună antreprenorii români pe locul care îl merită în economie. Sa construim primul partid politic dedicat cu adevărat susținerii și promovării capitalului românesc. Cu bun-simț, competență și implicare, putem scăpa de blestemul falimentării și ignorării oamenilor de afaceri din România. Împreună ajungem departe”, a declarat Mirabela Bănac, președinte PPUsl Olt.

Lasă un răspuns