Mijloacele de transort în comun, la control

F7F80503-2650-4B09-BF24-EDA2BA95597C

În dimineața zilei de vineri, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au continuat să acționeze pe raza județului Olt, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Oamenii legii au efectuat verificări în trafic, fiind vizat transportul de persoane.

Au fost verificate 38 de mijloace de transport în comun și 120 de persoane au fost legimitate și verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

În urma acestor acțiuni au fost depistate 6 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 3.600 de lei.

Asfel, un bărbat, de 55 de ani, în calitate de conducător auto, în timp ce efectua transport de călători pe ruta Slatina-Teslui, nu a păstrat libere scaunele din spatele şoferului, fiind sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei.
Un al doilea bărbat, de 51 de ani, tot conducător auto, tot pe ruta Slatina-Teslui, a fost identificat fără avea montat dozator cu soluţie dezinfectantă lângă uşa de acces. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 600 de lei

De asemenea alte 23 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 3.300 de lei, fiind retras un certificat de înmatriculare.

Lasă un răspuns