Teste contra cost în Laboratorul DSVSA Olt

pcr

În perioada aceasta clinicile medicale din județ, care fac teste PCR sunt luate cu asalt de  oltenii care vor să plece în concediu și au nevoie de testare COVID-19 pentru a ieși din țară. În acest moment, mai multe țări și-au închis granițele pentru români, iar altele, precum Grecia , îi primesc pe turiști doar cu un test COVID 19 negativ.

Potrivit DSP Olt , începând de săptămâna aceasta acest test poate fi făcut contra cost și în laboratorul DSVSA OLT. Pentru testare oltenii se pot programa la numărul de telefon 0726133394.

Recoltarea testelor se face de luni până vineri la sediul Policlinicii Vechi din Slatina.

Programarea se face la numărul 0726133394, de luni până vineri între orele 9-11. Recoltarea testelor se face pe baza de programare, de luni pana vineri între orele 10-12, la sediul din str. Aleea Tineretului nr.1 – Policlinica Veche-parter, maxim 10 teste pe zi. Prețul unui test este de 280 lei. Plata se face la casieria unităţii din același sediu. Rezultatul va fi primit în 48 de ore. Menționăm că prioritatea la testare o reprezintă asigurarea diagnosticului pentru suspecți și grupele de risc, conform metodologiei naționale”, anunță reprezentanții DSP OLT

Zilnic, în Laboratorul DVDSA Olt se fac  50 de teste, care sunt stabilite de DSP Olt în urma anchetei epidemiologice fie la persoanele care au avut contact cu cazuri confirmate, fie în rândul persoanelor aflate la risc. Practic, aceste teste vor avea prioritate în fața celor la cerere.

Oltenii aleg să se testeze și la privat unde costurile unui astfel de test costă între 283 de lei și 300 de lei. În Olt , în trei clinici se fac astfel de teste, iar rezultatul este gata în 2 sau 3 zile.

Lasă un răspuns