MOȚ:”PNL se opune dezvoltării orașului nostru”

mottttt

Proiectul Centurii Mediene a Slatinei este pus în pericol. Proiectul de lege prin care o parte din terenul Hergheliei Slatina, pe unde va trece Centura mediană a oraşului, intră în administrarea primăriei a trecut atât de Camera Deputaților, cât și de Senat, dar Guvernul a stopat drumul. Această lege ce urma să fie promulgată de președinte a fost votată în Parlament și de deputații liberali printre care și Gigel Știrbu.

Contestaţia a fost depusă, la începutul acestei săptămâni.

”Cu puțin timp în urmă, vă anunțam cu bucurie că proiectul de lege prin care o parte din terenul Hergheliei Slatina, mai exact cea pe unde va trece centura mediană a oraşului, intră în administrarea primăriei, a fost votat atât în Camera Deputaţilor, cât şi în Senat şi urma să meargă la promulgare, la Preşedinţie. Joi însă, Guvernul României a ales să se opună cu vehemență dezvoltării Slatinei şi l-a contestat la Curtea Constituţională. Atunci când alături de întreaga echipă a Primăriei Municipiului Slatina depuneam toate eforturile necesare pentru confortul cetățenilor orașului nostru, unul dintre aspiranții la conducerea acestei instituții lansa promisiuni electorale și alerga după voturile slătinenilor în timp ce împiedica materializarea muncii noastre în slujba dumneavoastră, implicit evoluția Slatinei”, a anunțat Emil Moț, primarul Slatinei.

Valoarea proiectului este de 58.440.178 lei, sumă fără TVA, iar sursa de finanţare este bugetul propriu al municipiului Slatina.

Lasă un răspuns