Polițiștii au ”descins” la o nuntă din Potcoava

potcoavaaaaaaaaaaaa

În weekend, polițiștii olteni au primit “invitație” la o nuntă din Potcoava, dar în loc de dar au dat amenzi în valoare de 125.000 lei.  Nuntașii, dar și mirii au fost amendați pentru că au încălcat măsurile de distanțare socială, cât despre mască de protecție , aceasta nu era trecută în vestimentația nimănui.

O nuntă cu peste 80 de invitaţi, la care a fost adus să-i distreze pe nuntaşi „regele manelelor“, Nicolae Guţă, s-a încheiat cu o amendă uriaşă acordată organizatorilor.

O nuntă din Potcoava  a fost distrusă de oamenii legii care în loc de dar de nunta au dat amenzi în valoare de 125.000 de lei. Polițiștii au primit invitație la nuntă prin intermediul live urilor făcute de nuntași  și postate pe rețelele de socializare.

Invitat special pentru miri a fost chiar Nicolae Guţă, celebrul interpret de manele, iar pentru a le ura de bine mirilor au venit oaspeţi de peste tot din ţară. În total, spun poliţiştii, la nunta care a avut loc într-un cort închiriat au participat peste 80 de persoane, ceea ce contravine reglementărilor în vigoare. Nici distanţarea socială nu a fost un obiectiv pentru nuntaşi, care au ţinut cu tot dinadinsul să arate şi celor rămaşi acasă cât de tare e distracţia. Asta în ciuda apelurilor repetate de anu mai intra live pe Facebook, tocmai de teamă că s-au putea sesiza oamenii legii. „Băm nu mai faceţi, bă, live pe Facebook!“, a fost apelul, chiar înainte ca poliţiştii să descindă.

„În seara zilei de 19 iulie a.c., pe raza oraşului Potcoava, poliţiştii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, cinci persoane fiind sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare şi alte cinci persoane care au fost sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicţi“, a transmis IPJ Olt.

Poliţiştii spun că  i-au avertizat chiar pe organizatorii evenimentului, cu câteva zile înainte, că nu le vor permite să încalce regulile. Lucrurile chiar s-ar fi desfăşurat normal până al sosirea invitatului special, moment în care romii din comunitate, care erau strânşi pe la porţi, au dat năvală să-şi vadă interpretul preferat. Transmisiunile live au continuat, iar poliţiştii au ajuns rapid la locul evenimentului. Cei mai mulţi dintre nuntaşi au plecat, rămânând apropiaţii.

Lasă un răspuns