Indicatoare noi în Slatina

indicatoare

Angajații Direcției de Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina instalează indicatoare pe tronsonul de drum care face legătura între Craiova și Pitești. Până în acest moment au fost instalate indicatoare în zona orașului vechi.

Sunt vizate marile intersecții semaforizate sau nu, dar și alte artere principale ale Slatinei, transmite municipalitatea.

„În Slatina se montează indicatoare de orientare noi, în marile intersecții și pe străzile principale. Angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au finalizat amplasarea lor în partea de jos a orașului și urmează să intervină și în celelalte zone ale municipiului”, a declarat Emil Moț, primarul Slatinei.

Noile indicatoare rutiere au dimensiuni diferite și le înlocuiesc pe cele vechi, care s-au demodat și nu au mai fost schimbate de ani buni. Totodată, vor fi montate și zece console suspendate pe care se montează indicatoare de mari dimensiuni.

„Am derulat un contract în ceea ce privește montarea de indicatoare rutiere, pentru că era necesar la nivelul municipiului Slatina. Am început operațiunea din partea de jos a orașului, respectiv dinspre Podul Olt spre strada Ionașcu, bulevardul Nicolae Titulescu – o parte, strada Tudor Vladimirescu. Continuăm cu partea de ocolire Oituz, Cireașov, Artileriei, iar apoi în interiorul urbei. Am început cu montarea de indicatoare de dimensiuni mici și medii, urmând ca într-o lună, maxim două, să dăm drumul și la zece console, stâlp plus braț, acele console suspendate, peste care se montează indicatoare de mari dimensiuni”, a spus Daniel Murguleț, șef birou DASIP Slatina.   

Scopul montării noilor indicatoare rutiere de orientare pe principalale străzi din Slatina și în intersecții este acela de a fluidiza traficul de tranzit din localitate.

Lasă un răspuns