Străzile din Slatina se asfaltează la foc continuu

asfalt

La următoarea ședință de Consiliul Local, aleșii slătinenilor vor ave de aprobat trei proiecte ce vizează studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico economici  a trei străzi din oraș. Este vorba despre modernizarea străzilor Stejarului, Aleea Tineretului- zona balast și Dr. Dumitru Țoncu. Lucrările privind execuția celor 3 obiective revin în sarcina Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public.

Potrivit reprezentanților DASIP Slatina, carosabilul de pe strada Stejarului va fi modernizat atât carosabilului cât și  trotuarele  iar valoarea lucrării ce se va realiza în 8 luni de zile fiind de peste 4 milioane lei. Ea include partea carosabilă, trotuare și accese proprietăți, lucrări edilitare și marcaje rutiere. Pe Aleea . Tineretului lucrarea este mai mică, preconizându-se a se realiza în câteva luni și ridicându-se la 190.000 lei. Pe str. Dr. Dumitru Țoncu, vor fi modernizate partea carosabilă , trotuarele și accese în  proprietăți, amenajate guri de scurgere și realizate marcaje rutiere iar valoarea investiției va fi de 180.000  lei.

Lucrările sunt estimate să înceapă la finalul verii. De asemenea acestea sunt prinse în contractul cadru semnat anul trecut de către municipalitate și vizează ca în următorii 3 ani peste 100 de străzi să fie reabilitate.

Lasă un răspuns